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Effects of food pattern change and physical exercise on cafeteria diet-induced obesity in female ratsGOULARTE, Jéferson F; FERREIRA, Maria B. C; SANVITTO, Gilberto L et al.British journal of nutrition. 2012, Vol 108, Num 8, pp 1511-1518, issn 0007-1145, 8 p.Article

De la bière de banane au soda en bouteille : religion et boisson chez les Rwa du Mont Meru (Tanzanie du Nord) = From banana beer to bottled sodas: religion and drink among the Rwa of Mount Meru (Northern Tanzania)BAROIN, Catherine.Journal des africanistes. 2001, Vol 71, Num 2, pp 77-94, issn 0399-0346Article

Herkunft als Ereignis : local food and global knowledge : Notizen zu den Möglichkeiten einer Nahrungsforschung im Zeitalter des Internet = Origin as event. Local food and global knowledge. Notes on the possibility of food research in the Internet age = Origine d'un événement : nourriture locale et connaissance globale : Notes sur les possibilités d'une recherche sur l'alimentation à l'ère d'InternetTSCHOFEN, Bernhard.Österreichische Zeitschrift für Volkskunde. 2000, Vol 103, Num 3, pp 309-324, issn 0029-9669Article

Manger avec les hommes, manger avec les dieux : La gastronomie comme art de vivre : Révolution dans les cuisines = Eating with men, eating with gods: gastronomy as an art of living : Revolution in the kitchensNAVET, E.Revue des sciences sociales (Strasbourg). 2000, Num 27, pp 96-103, issn 1623-6572, 165, 168 [10 p.]Article

Comment policer les nobles indigènes: Les stratégies d'une éducation au service du pouvoir colonial, Pérou XVIIe- XVIIIe siècle = How to civilize the Indian noble: Education strategies for the colonial domination in Peru (XVIIth-XVIIIth century)ALAPERRINE-BOUYER, M.Transgressions et stratégies du métissage en Amérique coloniale. 1999, pp 201-222, isbn 2-87854-188-XBook Chapter

Adaptation des comportements alimentaires chez les Jawi (Patani, Thaïlande) = Adaptation of food habits among the Jawi (Patani, Thailand)LE ROUX, P.Techniques & culture (Paris). 1998, Num 31-32, pp 321-330, issn 0248-6016, 402, 409 [12 p.]Article

Agriculture, nomadisme et fast-foodGAUTHIER, J.-G.Bulletin trimestriel - Société d'anthropologie du Sud-Ouest. 1990, Vol 25, Num 1, pp 43-49, issn 0249-9770Article

Fast food and intergenerational commensality in Japan: New styles and old patterns = Restauration rapide et commensalité intergénérationnelle au Japon : Nouveaux styles et anciens modèlesTRAPHAGAN, John W; BROWN, L. Keith.Ethnology. 2002, Vol 41, Num 2, pp 119-134, issn 0014-1828, 16 p.Article

Le goûter paysan = Peasant snackBONNAIN-DULON, Rolande.Autrement. Série mutations (1989). 2001, Num 206, pp 89-99, issn 1164-737X, 11 p.Article

Maize and grace: History, corn, and Africa's new landscapes, 1500-1999MCCANN, James.Comparative studies in society and history. 2001, Vol 43, Num 2, pp 246-272, issn 0010-4175Article

Un regard sur la tradition alimentaire viêtnamienne à travers le parler populaire = A gaze on the Vietnamese alimentary tradition through popular speechNGUYEN, Xuan Hiên.Péninsule. 2000, Vol 31, Num 40, pp 113-154, issn 0249-3047Article

¿ Y el pan de cada día? = Et le pain quotidien ? = And the daily bread ?DE GARINE, I.Estudios del hombre. 1998, Num 7, pp 23-29, issn 1405-1117Article

La fixité dans l'utilisation des graisses mise en question. Changements dans l'Espagne du nord au long du XXème siècle = Inflexibility in the use of fats examined. Changes in Northern Spain during the 20th centuryCASTRO, A.Techniques & culture (Paris). 1998, Num 31-32, pp 161-174, issn 0248-6016, 399, 406 [16 p.]Article

Du pécari au manioc ou du riz sans porc ? Réflexions sur l'introduction de la riziculture et de l'élevage chez les Chacobo (Amazonie bolivienne) = From the peccary to manioc or rice without pork? Reflections on the introduction of rice growing and breeding among the Chacobo (Bolivian Amazon)ERIKSON, P.Techniques & culture (Paris). 1998, Num 31-32, pp 363-378, issn 0248-6016, 402, 410 [18 p.]Article

Diet, income, and agriculture in an Eastern Caribbean village = Régime alimentaire, revenu et agriculture dans un village de l'Est des AntillesGROSSMAN, L.Human ecology (New York). 1998, Vol 26, Num 1, pp 21-42, issn 0300-7839Article

Kikuyu-Maasai nutrition and colonial science : The Orr and Gilks study in late 1920s Kenya revisitedBRANTLEY, C.The International journal of African historical studies. 1997, Vol 30, Num 1, pp 49-86, issn 0361-7882Article

Dietas alimentares (transferências e adaptações nas ilhas de Cabo Verde (1460-1540))Torrão, Maria Manuel; Madeira Santos, Maria Emília.1995, 108 p., isbn 972-672-784-7Book

Predictors of health promotion behavours among Asian Indian immigrants: Implications for practitioners = Prévisions du comportement sanitaire parmi les immigrés indiens d'Asie : Implications pour les travailleurs sociauxMISRA, Ranjita; GUPTA, Rashmi.International journal of sociology and social policy. 2004, Vol 24, Num 12, pp 66-86, issn 0144-333X, 21 p.Article

Muslims and meals: The social and symbolic function of foods in changing socio-economic environmentsKIFLEYESUS, Abbebe.Africa (London. 1928). 2002, Vol 72, Num 2, pp 245-276, issn 0001-9720, 32 p.Article

Primorski begunci in njihov vpliv na prehrano v Mariboru pred drugo svetovno vojno = Immigrants from Primorsko and their influence on the changes in the food culture of Maribor residents prior to World War II = Les immigrés de Primorsko et leur influence sur les changements dans la culture alimentaire des habitants de Maribor avant la deuxième Guerre mondialeGODINA-GOLIJA, Maja.Traditiones - Inštitut za slovensko narodopisje, Ljubljana. 1999, Num 28, pp 361-368, issn 0352-0447, 1Article

Au-delà de l'assiette: L'acte alimentaire dans la société et la culture = Beyond the plate. Eating in society and cultureVIZCARRABORDI, I.Anthropologie et sociétés. 1999, Vol 23, Num 2, pp 145-151, issn 0702-8997Article

Las burbujas y la feminidad = Les bulles et la féminité = Bubbles and feminityFOURNIER, D; ZUNIGA, D. M.Estudios del hombre. 1998, Num 7, pp 113-132, issn 1405-1117Article

Modes de consommation et manières de table dans les Alpes du Sud = Consumption habits and table manners in the Southern AlpsESCALLIER, C.Techniques & culture (Paris). 1998, Num 31-32, pp 175-191, issn 0248-6016, 399, 406 [19 p.]Article

L'alimentation : Entre mondialisation et expression identitaire = Food: Between globalization and identitary expressionGARRIGUES-CRESSWELL, M; MARTIN, M. A.Techniques & culture (Paris). 1998, Num 31-32, pp 1-16, issn 0248-6016Article

Living together and eating together : Changes in food choice and eating habits during the transition from single to married/cohabiting = Vivre et manger ensemble : les changements dans les choix et les habitudes alimentaires lors de la transition du célibat vers le mariage ou la cohabitationKEMMER, D; ANDERSON, A. S; MARSHALL, D. W et al.Sociological review (Keele). 1998, Vol 46, Num 1, pp 48-72, issn 0038-0261Article

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